Україна і світ

В Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку: водій загинув, є поранені

Ввечері 30 липня на автомагістралі А2 поблизу польського міста Познань сталася ДТП за участі мікроавтобуса Fiat Ducato з українськими номерами та вантажівки. Загинув водій автобуса.

Про це Фактам ICTV повідомили у пресцентрі Міністерства закордонних справ України.

ДТП з українським мікроавтобусом у Польщі

За наявною у МЗС інформацією, Fiat Ducato врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають ремонтні роботи смуги.

Зараз дивляться

На момент аварії у пасажирському автотранспорті перебувало сім громадян України. Водій мікроавтобуса – українець – загинув на місці. Шість пасажирів госпіталізували з різними травмами. Їхній стан оцінюється, як стабільний.

За фактом ДТП польська поліція відкрила кримінальне провадження. Справа перебуває на контролі Генерального консульства України у Вроцлаві.

Що відомо про ДТП з українцями у Польщі

Як повідомляє польське видання Fakt, водію мікроавтобуса було 62 роки. Серед постраждалих 83-річна жінка та 62-річний чоловік перебувають у важкому стані. В результаті зіткнення, пасажири виявилися заблокованими в автівки, тому для їхнього визволення знадобилася допомога рятувальників.

Пресофіцер Головного управління муніципальної поліції в Познані Лукаш Патерський заявив, що попередньою причиною аварії стала неуважність водія мікроавтобуса.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-01 11:43:08