Україна і світ

Я цього дуже сильно боюся: Полякова вперше розповіла про кризу в шлюбі


Співачка Оля Полякова останнім часом стала трохи частіше показувати свого чоловіка Вадима Буряковського та розповідати про стосунки з ним. Артистка вперше згадала про кризу, яку їм довелося пережити за три роки повномасштабного вторгнення.

Оля Полякова про кризу в стосунках з чоловіком

За словами Олі, спочатку складнощі виникли через велику війну. Потім їх поглибила її особиста криза та роздуми про минуле і майбутнє. Зокрема про майбутнє її шлюбу, 20-ту річницю якого вони відсвяткували цьогоріч.

– Я абсолютно зрозуміла, що ця людина для мене дуже-дуже важлива. Якщо якась тема мене і тригерить, то це не мама, не тато, не дитинство, а ці стосунки, й наскільки вони для мене важливі. У мене навіть думка про те, що може бути якось по-іншому, викликає істерику та сльози. Хоча я про це думаю, я цього дуже сильно боюся, – відверто зізналася Полякова.

При цьому вона зауважила, що стосунки між нею та чоловіком доволі не прості, але їх разом тримає спорідненість.

– Це фундамент. Він – як дуб, а я – як ліана. Він мене підтримує, – порівняла співачка.

Оля Полякова додала, що завжди радиться з Вадимом про важливі для неї питання. Артистка запевнила, що чоловік завжди дає найкращі поради в її житті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Так само вони радилися щодо повернення з Великої Британії молодшої доньки Аліси. Мати розповіла, що дівчинка так і не змогла адаптуватися до нових обставин. Зараз вона вже в Україні разом з рідними.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 09:16:20