Україна і світ

Не перша спроба: адвокати P. Diddy вимагають звільнити репера до суду


Адвокати Шона Комбса (P. Diddy) подали апеляцію з проханням випустити його з в’язниці до суду. Захист репера вважає, що суд проігнорував обіцянки обвинуваченого не переховуватися від влади.

Адвокати Комбса вимагають звільнити його

8 жовтня захист P. Diddy подав заяву до Апеляційного суду США другого округу.

– Комбс не був звільнений до суду, незважаючи на те, що він запропонував дотримуватися обмежувальних умов, які запобігли б будь-якому ризику втечі або небезпеки, – вказується в документі.

Адвокат Олександра Шапіро додав, що суд відхилив “явно достатній пакет застави” – музикант пропонував заплатити $50 млн, щоб побути на волі до розгляду справи.

До того ж, P. Diddy сам приїхав до Нью-Йорка для арешту – він знав, що йому висунуть звинувачення, тому спростив пошуки правоохоронним органам.

До речі, відмов у звільненні репера було кілька. Перша сталася 17 вересня, наступного дня після затримання Комбса. Вже 18 числа юридична команда артиста подала апеляцію, але суд знову відмовив у цьому проханні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Факти ICTV детально розписали скандал із P. Diddy, вечірками та знаменитостями, які могли бути причетними до потенційних порушень закону. Комбсу висунули величезну кількість звинувачень, а кількість позивачів уже перевалила за сотню.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 10:33:13