Україна і світ

Мені все одно: Полякова поставила крапку в питанні дружби з “хорошими росіянами”


Українська співачка Оля Полякова розповіла про своє ставлення до “хороших росіян”. Зірка товаришує з російською авторкою і журналісткою Нікою Білоцерківською, яка відкрито підтримує Україну у війні.

Оля Полякова про дружбу з “хорошими росіянами”

У недавньому шоу Дорослі дівчата з Машею Єфросиніною, Полякова розповіла, чому дружить з росіянкою в умовах війни з РФ. Не секрет, що Білоцерківська прихистила Олю у Франції на початку повномасштабного вторгнення, і Ніка також є волонтером української благодійної організації.

Під час шоу, Єфросиніна назвала Білоцерківську “хорошою росіянкою”, але Полякова перебила її, і назвала свою подругу українкою.

– Вона не “хороша росіянка”, вона – українка. Результат цієї дружби набагато цінніший, ніж те, що несеться незрозуміло ким і навіщо, – зазначила Оля.

Співачка також нагадала історію з російським підприємцем Євгеном Чичваркіним. Він довгий час живе в Великій Британії, і активно підтримує Україну. Однак українці хейтили Олю за благодійний вечір з ним.

– Я дуже добре пам’ятаю, коли був у нас один з останніх вечорів, там, де готував Євген Чичваркін… Пронеслася просто буря про те, що Полякова їде на Лазурний берег їсти якесь там мармурове м’ясо від “хорошого росіянина” Чичваркіна. І ось це все неслося, – нагадала артистка.

Оля додала, що тоді їм вдалося зібрати 8 млн грн для допомоги ЗСУ. З них вони купили дві машини швидкої допомоги і величезну машину для перевезення крові.

Щоб закрити це питання, Полякова зізналася, що не переймається тим, чи постраждала її репутація через спілкування з “хорошими росіянами”, адже вона робить усе на результат, і працює з іншими фондами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Тарас Тополя висловився про росіян, які за Україну. Музикант зазначив, що він до них байдужий, оскільки вони не впливають на політику Кремля і самого Путіна.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 12:31:34