Львівський портал

Поліція назвала підозрюваного у вбивстві подружжя на Львівщині

Правоохоронці вже п’ятий день розшукують вбивцю подружжя зі селища Лопатин, що на Львівщині. За даними поліції, ним є житель Шептицького району 36-річний Андрій Палій. Окрім цього, машину, на якій він утік, виявили у Рівненькій області. Про це повідомляє Львівський портал.

Як повідомляє поліція Львівської області, за підозрою у скоєнні подвійного вбивства у Шептицькому районі правоохоронці розшукують мешканця цього району Андрія Васильовича Палія. 

Прикмети розшукуваного: 

  • вік – 36 років; 
  • зріст – 175 см; 
  • міцної статури; 
  • волосся темне, коротко підстрижене. 

 

Особливі прикмети: відсутня половина вказівного пальця на лівій руці, на правому плечі – татуювання, ліва нога дещо коротша за праву. 

Окрім цього, за даними поліції Рівненщини, транспортний засіб, яким пересувався зловмисник, правоохоронці виявили на території Дубенського району Рівненської області.

На пошуки вбивці долучили спецпідрозділи КОРД, співробітників бойового підрозділу «Хижак» та кінологів. Також у повітря піднімали БпЛА та квадрокоптери. Проте знайти зловмисника наразі не вдалося.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо розшукуваного зловмисника, повідомити можна на спецлінію 102 або за номерами телефонів +067 496 00 97, +093 489 95 02.

Нагадаємо, що у п’ятницю вдосвіта, 4 жовтня, правоохоронці Львівщини довідались, що в одному зі селищ у Шептицькому районі виявили мертвого чоловіка з вогнепальним пораненням.

Убитим виявився 51-річний місцевий мешканець, його застрелили на подвір’ї власного будинку. Втім у самому домі поліцейські виявили мертвою і його 48-річну дружину. У жінки були травми голови. 

Після вчинення злочинів нападник утік на автомобілі SsangYong Rexton чорного кольору (номерні знаки ВС8282СН) вбитого чоловіка. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-09 14:26:30