Україна і світ

Це супервелика сходинка: Alyona Alyona заговорила про сольний похід на Євробачення


Українська реп-виконавиця Alyona Alyona зізналася, чи планує тепер сольно підкорити Нацвібір на Євробачення. Також вона згадала про плани Jerry Heil щодо участі в музичному шоу.

Alyona Alyona про сольний похід на Євробачення

Співачка пояснила, що не готова одразу після одного конкурсу поринути в нову підготовку та боротьбу. Зараз вона зосередилася на сольній карʼєрі та випуску пісень, що рік чекали на реліз. Адже артистка всю увагу приділяла Євробаченню 2024. Друга учасниця дуету від України – Jerry Heil (справжнє імʼя Яна Шемаєва) – не відкидає планів щодо участі у Нацвідборі.

– Яна може й піде. Яна прямо запустила хештег Jerry Heil Євробачення 2025. Я її підтримаю також дуже сильно всією своєю аудиторією, якщо вона захоче піти, – запевнила Alyona Alyona.

При цьому виконавиця хіта Рибки не відкидає, що років за десять може і змінить свою думку. Як приклад, навела історію шведської співачки Loreen, яка спочатку перемогла на Євробаченні у 2012 році, а за 11 років повернулася на конкурс і знову взяла кришталевий мікрофон – трофей шоу.

Участь у Нацвідборі Alyona Alyona назвала крутим досвідом, хоча і додала, що в Україні він завжди проходить непросто.

– Покатають на шакалячому експресі, звичайно, тебе, але він того вартий. Тому що це одразу супервелика сходинка і усвідомлення того, що все інше не таке велике, не таке глобальне, – поділилася співачка.

Реп-виконавиця додала, що у молодих та досвідчених артистів є рівні шанси перемогти у Нацвідборі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Alyona Alyona казала, що готова повернутися до Євробачення, але вже не як артистка, а як продюсерка.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 10:55:34