Україна і світ

Хоче бути скрізь одночасно: Ніколь Кідман пояснила свій трудоголізм


Ніколь Кідман – одна з працьовитих актрис Голлівуду. Вона грає в безлічі проєктів, зазначаючи, що тим самим може створювати робочі місця і допомагати новачкам.

Ніколь Кідман про своє бажання допомагати

За останній рік Ніколь знялася в кількох фільмах і низці серіалів. За словами зірки, навіть у такому щільному графіку вона знаходить час для сну, і іноді спить до дев’яти годин.

І хоча Кідман замислювалася про перерву в роботі, вона вважає себе відповідальною і за інших людей.

– Як не дивно, є так багато можливостей бути корисною людям і допомогти їм у починаннях. Мені дуже важко сказати: “Гаразд, я просто подбаю про себе”, тому що я так багато дбаю про інших, почала свою думку зірка.

Кідман заявила, що самотужки допомагає створити робочі місць для людей, і мріє мати можливість бути скрізь одночасно.

– Це те, про що я мріяла з дитинства. Мені подобається те, що я роблю, тому я просто викладаюся на повну, а потім не виходжу на вулицю. Я повертаюся додому, щоб побути зі своєю сім’єю. Ми робимо щось разом. Я не ходжу в нічні клуби, – зізналася актриса.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І якщо зараз Ніколь досягла вершини у своїй кар’єрі, то на початку Кідман брехала про свій зріст, щоб отримати ролі. Уся річ у тім, що зірка має зріст 1,8 м, що для Голлівуду подекуди вважається як забагато.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 10:26:43