Україна і світ

Керівництво податкової перевірили на наявність інвалідності: 16 осіб звільнилося

Фото: УНІАН

Народний депутат України, голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев розповів, що із керівних посад Державної податкової служби (ДПС) пішли 16 осіб після перевірки їхніх документів щодо інвалідності.

Про це Данило Гетманцев повідомив у своєму Telegram.

Фіктивна інвалідність у посадовців ДПС

За словами народного депутата, є інформація, що у Державній податковій службі за два дні підняли всі матеріали щодо керівних осіб, зокрема і з регіонів, які собі оформили інвалідність після початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року.

– Таких чоловіків загалом виявилось 17. Одна особа з інвалідністю отримала її внаслідок поранення на фронті, – розповів Гетманцев.

16 посадовців Державної податкової служби, за словами Гетманцева, ухвалили вольове та чесне рішення звільнитися зі служби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нардеп зауважив, що розраховує на аналогічну інформацію від інших органів, які підпорядковані податковому комітету Верховної Ради: Державної митної служби, Бюро економічної безпеки, Держфінмоніторингу, а також від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей і Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 13:51:46