Україна і світ

Динамо Київ – Шахтар: де дивитися матч 11-го туру УПЛ

Фото: Динамо Київ

Київське Динамо та донецький Шахтар зустрінуться у першому класичному дербі сезону-2024/25 у межах 11-го туру чемпіонату України з футболу. Матч відбудеться 27 жовтня на стадіоні імені Валерія Лобановського у Києві.

Початок матчу – о 18:00 за київським часом.

Матч Динамо Київ – Шахтар, де дивитися в Україні та хто покаже гру біло-синіх та гірників в УПЛ, розповідають Факти ICTV.

Динамо Київ – Шахтар: де дивитися

Уболівальники зможуть подивитися гру Динамо Київ – Шахтар в прямому ефірі на телеканалі 2+2, який доступний в ефірному телебаченні Т2 та на Megogo.

Матч можна буде подивитися також на UPL.TV. Він доступний у більшості операторів та ОТТ-платформ (Setanta Sports, Київстар ТВ, Vodafone TV, VOLIA тощо).

За всю історію протистоянь Динамо та Шахтар провели між собою 198 матчів. 80 разів перемагав київський клуб, а 61 раз фортуна була на боці гірників. Ще у 57 матчах було зафіксовано нічию.

До матчу підопічні Олександра Шовковського підходять з 25-ма очками в активі після дев’яти поєдинків. В активі донецького клубу поки 19 очок у дев’яти матчах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Обидві команди попередні матчі провели у єврокубках. У Лізі Європи Динамо мінімально програло Ромі через гол з пенальті від Артема Довбика, а в ЛЧ Шахтар поступився з таким же рахунком (0:1) лондонському Арсеналу на Емірейтс.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 15:10:28