Україна і світ

Шаманська пожаліла дружину Бєднякова: ведучий відреагував


Блогерка Аліна Шаманська прокоментувала пост про розставання ведучого Андрія Бєднякова із Анастасією Короткою. Він також не змовчав.

Шаманська роздратувала Бєднякова

Інтервʼюерка назвала допис ведучого “сумно-романтичним”. Разом із тим побажала сил Насті Короткій.

– Складно навіть уявити почуття жінки, яка залишилася однією на тому краю світу з двома дітьми в чужій країні, яка ще зовсім нещодавно зізнавалася через сториз у коханні своєму єдиному чоловікові, батьку своїх дітей, – написала Аліна Шаманська.

Шаманська прокоментувала пост Бєднякова

Коментар Аліни Шаманської

Андрій Бєдняков відповів на таке зауваження, щоправда, не в коментарях, а у себе в сториз. Він наголосив, що його родина ніколи не прагнула мати ідеальний вигляд у соцмережах, а цей пост – це не просто “милий текст”.

– Ви не уявляєте, як мені боляче. Ви, с*ка, навіть не уявляєте. Дуже багато порад, повчань. Причому обожнюю “думки” професіоналів, які вирішили залізти та дати свою оцінку, – прокоментував ведучий.

Бєдняков відповів Шаманській

Фото: Андрій Бєдняков/Instagram

Він додав, що сам особисто може стерпіти будь-яку критику у свій бік, а от родину чіпати не дозволить.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Андрій Бєдняков через соцмережі повідомив, що розійшовся з дружиною Анастасією Короткою. Вони були разом 16 років, десять з них – у шлюбі. В пари є двоє дітей – девʼятирічна донька Ксенія та дворічний син Остап.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 17:02:50