Україна і світ

Ґвалтували дітей віком від 3 до 12 років: на Дніпропетровщині засуджено 6 людей

Фото: Depositphotos

Ювенальні прокурори та правоохоронці України відстояли вирок для злочинної групи, яка протягом 16 років ґвалтувала дітей та розповсюджувала дитячу порнографію. Головні фігуранти справи отримали від 8 до 15 років ув’язнення.

Засуджено учасників злочинної групи

У Дніпропетровській області шестеро людей займалися насильством над дітьми та створювали порнографічні матеріали, які потім продавали.

За даними слідства, восени 2002 року чоловік схилив 11-річну дівчину для спільного проживання та статевих відносин. Коли вона вже стала доросла, почала брати участь у створенні порноконтенту разом з іншими неповнолітніми.

З 2013 року до діяльності чоловіка приєдналися три жінки з дітьми. Майже десять років шестеро дітей піддавалися сексуальній експлуатації.

Фото: Офіс генпрокурора

Жертвами чоловіка були діти віком від трьох до дванадцяти років.

У 2020 році правоохоронці разом з міжнародними організації викрили та затримали злочинців. У чоловіка вилучили 927 відеофайлів з підтвердження його діяльності.

У січні 2021 року до районного суду надали обвинувальний акт щодо злочинної групи.

Суди першої та апеляційної інстанцій вже визнали їх винними у розбещенні, зґвалтуванні дітей, виготовленні та збуті порнографії. Верховний Суд підтвердив ці рішення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Троє із затриманих оскаржили вироки, але Верховний Суд відмовив у задоволенні їхніх скарг.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 17:48:12