Україна і світ

Реал Мадрид – Барселона: де дивитися перше Ель Класіко сезону

Фото: Getty Images

Мадридський Реал та каталонська Барселона зустрінуться у першому Ель Класіко сезону-2024/25 в межах 11-го туру чемпіонату Іспанії з футболу. Матч відбудеться 26 жовтня на Сантьяго Бернаберу у Мадриді.

Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Матч Реал Мадрид – Барселона, де дивитися в Україні та хто покаже гру вершкових і блаугранас у Ла Лізі, розповідають Факти ICTV.

Реал Мадрид – Барселона: де дивитися

Уболівальники зможуть подивитися гру Реал Мадрид – Барселона в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, які входять до передплат Максимальна, Спорт та Максимальна+благодійність.

Коментуватимуть Ель Класіко Віктор Кравченко та Сергій Лук’яненко. О 21:30 розпочнеться студійне мовлення у форматі візитівки.

Реал Мадрид – Барселона: прогноз букмекерів

На думку букмекерів, фаворитами матчу Реал – Барселона є підопічні Карло Анчелотті. На перемогу вершкових приймають ставки з коефіцієнтом 2.10. Успіх блаугранас оцінюють у 3.25.

Нічийний результат матчу Реал Мадрид – Барселона в основний час – 3.95.

Востаннє команди зустрічалися між собою у квітні цього року у минулому сезоні Ла Ліги. Тоді королівський клуб на Бернабеу обіграв гостей з рахунком 3:2.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, після матчу третього туру Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії Реал повідомив, що голкіпер Тібо Куртуа дістав травму. ЗМІ писали, що бельгієць пропустить щонайменше два тижні. Таким чином, місце у воротах вершкових на гру з каталонцями може зайняти Андрій Лунін.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 14:09:21