Україна і світ

Хейту на зло: O.Torvald зняли кліп з холостяком Тереном у головній ролі


Гурт O.Torvald презентував кліп на пісню Хейту на зло з альбому Втома, який вийшов цієї весни. Музичне відео знімали у скейт-парку на ВДНГ. На це пішла ціла ніч.

Одну з головних ролей у кліпі виконав головний герой нового сезону романтичного реаліті Холостяк на СТБ Олександр “Терен” Будько.

Про що пісня Хейту на зло від O.Torvald

За словами соліста гурту Жені Галича, цей трек – рефлексія на пережите у підлітковому віці, зокрема у школі. Музикант поділився, що зараз через це проходять його діти, які перебувають в іншій країні через війну. Проте, з часом та віком проблема хейту не минає, а може лише поглибитися, додав Галич.

– Ми стаємо старшими, й наші проблеми стають більшими, хейтерів стає більше, ніж було у школі. Це все треба долати силою духу і бажанням бути кращим за себе самого, хейту на зло робити все, бо результат того вартий, – пояснив ідею артист.

Кліп знімали цього літа. Він є даниною усім панк-рок кліпам початку 2000-х або кінця 90-х. Олександр Терен зіграв у ньому роль тренера зі скейтбордингу.

– Він сміється над системою, він її ламає. Коли я зателефонував Саші та запропонував зіграти тренера зі скейтбордингу, він розсміявся і майже одразу погодився, – згадав Женя Галич.

Також у кліпі в епізодичних ролях зʼявилися стендапер Повар Даніл та кінооглядачка Інна Гордєєва.

Реакція мережі на кліп Хейту на зло від O.Torvald

Перші глядачі вже лишили відгуки під відео. Шанувальникам гурту припала до вподоби як пісня, так і її візуальний супровід.

  • Вав! Це геніально! Щось таке дуже елітне. Сміюсь, дивлюсь, слухаю і пишаюсь одночасно.
  • Кліп, як і трек, – роз*об, дякую всім акторам та причетним до створення цього шедевру!
  • Цей кліп увійде в історію.
  • Ранок починається не з кави, а з перегляду вашого кліпу. Робота чудова зроблена над ним. Пісня – те, що треба. А усіх хейтерів до одного місця потрібно відправляти. Ви, як завжди, класні. І на вас вже виросло і далі росте не одне покоління.
  • Це просто вау! Такий вайб початку нульових гріє серце.
  • ️Терен: рівень самоіронії на висоті – якщо програю, тренер відірве ноги. І сцена виходу з буса.

Над створенням кліпу працював режисер Євгеній Головатенко. Раніше він зняв для O.Torvald відео на пісні Амстердам, Дихай, Голосові та Я повернусь. Головатенко зазначив, що хоче своєю роботою допомогти українському суспільству позбавитися стигми стосовно людей з інвалідністю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що до премʼєри Холостяка з Олександром Тереном лишається все менше часу. Перший епізод проєкту вийде 1 листопада.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 12:28:12