Україна і світ

Віталіна Біблів не змогла стримати сліз, говорячи про родичів в окупації та життя до війни

Акторка Віталіна Біблів зі сльозами на очах згадала загиблого кума і розповіла про дядька й тітку, які перебувають на тимчасово окупованій частині Херсонської області.

Віталіна Біблів заплакала, говорячи про життя до і під час війни

Віталіна розповіла, що нещодавно була річниця загибелі її кума. Тепер такою гучною компанією, як колись, вони вже ніколи не зберуться.

– І іншого життя в нас не буде. Не варто чекати завтра, післязавтра, після війни… Інші цінності, відкладати життя не можна, воно інше, але воно твоє, моє. Його потрібно жити, – сказала, стримуючи сльози, акторка.

Каже, була на цвинтарі, куди приїхали побратими кума з Азова. Дивлячись на них, не розуміє, за що це все нашому народу.

Зараз дивляться

– Молоді хлопці до 40 років. Вони виходять, той із протезом, той із паличкою. Покалічені, побиті, в очах 270 років, а не 40. І ти думаєш, ну чому так, за що, – сказала акторка.

Вона додала, наразі в Україні немає жодної людини, яку б не зачепила війна. У самої Біблів тітка і дядько в окупації вже понад рік.

– З ними немає зв’язку. Уже майже два тижні ми не знаємо, як вони, що з ними. Вони з Великої Лепетихи Херсонської області. Ця війна зачепила абсолютно всіх – і тих, хто виїхав, і тих, хто залишився, – зі сльозами на очах сказала Віталіна.

Зв’язки з родичами з РФ Віталіна обірвала. Там у акторки хрещениця її тата. Також для неї не існує “хороших росіян”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 10:58:17