Україна і світ

Він – резидент України: Фреймут висловилася про російське громадянство чоловіка


Телеведуча Ольга Фреймут прокоментувала, яке громадянство зараз має її чоловік Володимир Локотко. Раніше у нього був російський паспорт.

Саме на це посилається забудовник, що відмовляється повертати Фреймут кошти за квартиру в Києві, яку вона так і не отримала у власне користування.

Ольга Фреймут про громадянство чоловіка

Ведуча пояснила, що Локотко дійсно був громадянином Росії, але вже ні.

Зараз дивляться

– Зараз Володя є громадянином Казахстану. Нам же треба якось в Україні жити. Звичайно, Володя отримав казахський паспорт. Він подався на українське громадянство ще до початку війни, але почалася війна. І поки ми чекаємо рішення, – розповіла Ольга.

Вона додала, що її чоловік народився у Казахстані, освіту отримав у Росії, відтак поїхав до України, резидентом якої є з 2006 року. До того ж він рік провів під персональними санкціями від РФ як топменеджер української медіаіндустрії.

– Ми знаємо, що під час війни Україна забирає житло у росіян, але мій Володя – резидент України. А за законом, Україна не накладає санкції на резидентів України, – наголосила ведуча.

Питання до громадянства чоловіка Ольги Фреймут виникли після того, як вона оприлюднила в соцмережах скандал навколо своєї квартири.

Колись вона вклалася в будівництво житла, але проєкт зупинився, і ведуча мала б отримати кошти. Проте, за словами Ольги, забудовник заявив, що документи підписував Локотко, а він має російський паспорт. Також девелопер запевняє, що будівництво не заморожував.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ольга Фреймут


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 14:24:17