Україна і світ

Вибухи у Харкові 2 вересня: внаслідок ракетного удару спалахнула пожежа

Фото: Факти ICTV

Вибухи в Харкові пролунали у ніч на понеділок, 2 вересня, під час чергової ракетної атаки РФ на Україну. Перед тим у місті зафіксували влучання ворожих дронів.

Про деталі поінформувала місцева влада.

Вибухи в Харкові сьогодні

У ніч на 2 вересня Харків спочатку атакували дрони-камікадзе Шахед (Shahed). Відбулося влучання двох дронів: у Київському районі міста – в приватний житловий будинок, а в Слобідському — поблизу освітнього закладу.

Зараз дивляться

За даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, це сталося близько першої години ночі. Внаслідок удару БпЛА у Київському районі Харкова постраждала жінка 66 років, вона відмовилася від шпиталізації. Також пошкоджено приватний будинок.

Ще один вибух у Харкові пролунав під ранок.

– Знову у Харкові було чутно вибух. У місті чи на його околицях – зʼясовуємо, – зазначив харківський міський голова Ігор Терехов.

Згодом він уточнив, що в Індустріальному районі Харкова від удару ракетою, тип якої встановлюється, виникло загоряння у садовому товаристві: вогонь охопив приватний будинок та три нежитлові будівлі. Щодо жертв та постраждалих інформація не надходила.

Фото: https://alerts.in.ua/

Повномасштабна війна в Україні триває вже 922-гу добу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та на карті повітряних тривог в Україні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 07:35:58