Україна і світ

Василь Вірастюк вчетверте став батьком

Спортсмен і народний депутат України Василь Вірастюк учетверте став батьком. Обраниця Ірина народила йому сина, якого назвали Володимиром.

У Василя Вірастюка народився четвертий син

Як стало відомо зі слів 49-річного спортсмена, хлопчику у квітні виповниться вже дев’ять місяців. Раніше він не розголошував, що його нова кохана Ірина була вагітна.

Вірастюк не приховує того, що в них почалися стосунки, коли його ексдружина Інна виїхала за кордон через повномасштабну війну в Україні. Каже, сприйняв це як зраду, оскільки вони проживали в більш безпечному місці, а тому вважає, що вони квити.

Зараз дивляться

Нинішня обраниця спортсмена Ірина молодша за нього на 11 років. Познайомилися вони випадково під час однієї з сімейних вечерь ще 2019 року. Активне спілкування почалося 2021-го, а вже під час повномасштабної війни сталося захоплення.

– Ми з дружиною Інною були в ресторані. Це відбувалося в Івано-Франківську і підійшла група дівчат чисто сфотографуватися. Це було наше перше знайомство. Десь якраз був 2019 рік. Це ось перше випадкове знайомство, ми знайшли потім по Facebook, можна легко відстежити. Захоплення вже прийшло потім, у процесі, якраз повномасштабного, – поділився він.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року стало відомо, що Василь Вірастюк розлучається з дружиною після 15 років шлюбу. У цьому союзі у спортсмена народилося двоє синів – Олег і Олександр. Також у нього є ще один син Адам від першого шлюбу.

Володимир же став четвертим сином Вірастюка. Каже, старші діти по-різному прийняли нового брата – хтось із радістю, хтось з обережністю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-15 19:20:23