Україна і світ

В Україну повертається IKEAIКЕА повертається в Україну: що варто знати

Центральний офіс IKEA ухвалив рішення про повернення свого бізнесу в Україну.

Як пише Forbes із посиланням на джерела, одним із головних чинників для шведської компанії стали успішні відновлення роботи бізнесів H&M та магазинів Inditex – Zara та Bershka в Україні.

Повернення IKEA в Україну: що варто знати

Зазначається, що рішення щодо відновлення роботи шведське керівництво IKEA ухвалило ще у травні.

Зараз дивляться

– Важливим сигналом для головного офісу IKEA стало повернення та успіх H&M, також вони уважно слідкували за відновленням роботи Inditex, – повідомив співрозмовник видання у міжнародній девелоперській компанії.

Своєю чергою джерела видання ЄП повідомили, що наразі “проходять технічні підготовчі роботи”, а конкретна дата початку роботи компанії залишається невідомою”.

Перед цим міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба казав, що його відомство веде переговори з IKEA щодо повернення їх бізнесу в Україну.

IKEA припинила роботу в Україні після початку повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року. Разом з тим, шведська компанія продала усі свої підприємства в Росії та зменшила частку бізнесу в Білорусі.

На початку березня стало відомо, що до України повертаються бренди Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home. Усі вони належать до однієї з найбільших у світі дистриб’юторських груп в індустрії моди Inditex.

IKEA, Війна в Україні

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-27 16:24:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин