Україна і світ

В Міноборони розповіли, скільки військових частин вже використовують Армію+

У застосунку Армія+ за чотири доби авторизувалося понад 50 тисяч військових. Майже 80 частин почали оформлення рапортів через Армію+.

Про це в ефірі Єдиних новин заявила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Скільки авторизацій в Армії+

За її словами, не менш важливим показником є використання Армії+ у військових частинах.

Зараз дивляться

– Зараз ми наближаємося до 80 військових частин. Тобто вже 80 частин почали оформлення рапортів через встановлення Армії+ безпосередньо й у військових, і у командирів, – розповіла Черногоренко.

За її словами, українська армія давно чекала такого важливого інструменту. На сьогодні у застосунку доступні 11 видів рапортів, які можна подати впродовж кількох хвилин. Якщо виникають певні труднощі, то у самому застосунку є підказки, як і що робити.

– Вже 16 тисяч військових спробували створити свій перший електронний рапорт. Більшість, звісно, пробували в тестовому режимі, перевіряли функції. Однак вже в системі створені 253 рапорти, які мають ідентичну юридичну силу, повністю завершені, підписані і зберігаються в нашому електронному архіві, – зауважила Черногоренко.

У майбутньому Міноборони планує масштабувати Армію+ на інші Сили оборони

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 17:47:06