Львівський портал

«Укренерго» попередило про можливі відключення світла ввечері 15 травня

Ввечері 15 травня можливі аварійні відключення електроенергії для побутових та промислових споживачів. Про це повідомляє пресслужба НЕК «Укренерго».

За даними енергетиків, 15 травня впродовж всієї доби в енергосистемі є значний дефіцит електроенергії.

«З 06:00 споживання, через зниження температури, знову зростало. Наявних обсягів імпорту, аварійної допомоги та обмеження споживання для його подолання було недостатньо. Тому з 6:40 до 08:30 Диспетчерський центр «Укренерго» застосував контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України, за винятком Херсонської області. Станом на 9:30 аварійні відключення скасовані, енергоживлення споживачів відновлено», – йдеться в повідомленні.

«Укренерго» прогнозує введення аварійних відключень побутових та промислових споживачів при зростанні споживання у вечірні години максимального споживання 18:00 – 23:00. Також сьогодні з 00:00 до 10:00 та з 16:00 до 24:00 для промислових споживачів будуть діяти графіки

Нагадаємо, ввечері 14 травня у Львові та області запровадили аварійні знеструмлення. Згодом в «Укренерго» уточнили, що їх вводять в усіх областях до півночі.

Станом на ранок середи, 15 травня, у Львові та області скасували аварійні вимкнення світла для споживачів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-15 15:07:21