Україна і світ

Українців оштрафували на Євробаченні 2024 через написи на футболках

Українську делегацію оштрафували на Євробаченні 2024 через написи на футболках. Наші представники за допомогою одягу закликали звільнити захисників Азовсталі з полону.

Українців оштрафували на Євробаченні 2024 через написи на футболках

Так, про це розповіла співачка Alyona Alyona, яка представляла нашу країну на конкурсі. Артистка зазначила, що будь-які написи на одязі заборонені, і це стосувалося навіть логотипів брендів. Такий одяг просили зняти або заклеювали чорною стрічкою.

Йдеться про футболки з написом Free Azovstal defenders (свободу захисникам Азовсталі). Alyona Alyona додала, що проблеми з реалізацією такої ризикованої ідеї з’явилися ще в моменті створення футболок.

Зараз дивляться

– Ми обдзвонили кілька поліграфій, частина з них не працювала, а інша частина відмовлялася робити принт. Однак з однією поліграфією ми змогли домовитися після п’яти дзвінків із проханнями допомогти. Перед входом до зали наша команда одягла футболки під інший одяг і змогли пройти з ними в грінрум, – зазначила співачка.

Наша команда вгадала з моментом, коли камера показуватиме делегацію, і показала футболки для всіх глядачів конкурсу.

– Ми дуже ризикували, але все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом, – зазначила співачка.

Щоправда, суму штрафу зірка так і не назвала.

Навколо конкурсу існує безліч обмежень. Приміром, організаторів Євробачення розкритикували за заборону прапора ЄС. Синій прапор із золотими зірками був присутній на конкурсі 2023 року, але цього разу його не можна було приносити на шоу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-15 08:58:42