Україна і світ

Удар по базі в Макіївці: окупанти обговорюють удар по скупченню мобілізованих

Головне управління розвідки опублікувало перехоплення розмови російських окупантів, які обговорюють удар по скупченню мобілізованих у Макіївці, а також причини, що призвели до цього та заходи, які допомогли б убезпечити військових від смерті. 

– Цей удар, що був по Макіївці… це повний **дець. Але такі випадки вже були. Там просто можна було все грамотно зробити і людей не підставляти під удар. Грамотно – і при цьому елементарно, – сказав агресор.

Один з окупантів додав, що серед причин – те, що російські військові дзвонили в РФ з мобільних, що могло допомогти відслідкувати їх місцезнаходження. 

– Це одна з причин. Причин багато. Близько розмістили до фронту людей, на одній території поставили ще й БК, і транспорт, і соляру… Крім того, є ще місцеві, які здають – фотографують, відео знімають і відправляють кому треба. А ті вже наносять удар, – заявив росіянин.

На його думку, варто було розмістити загарбників у лісі, щоб ті зробили собі землянки, польові кухні та інші приладдя в природних умовах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зараз дивляться

– А то просто в старому ПТУ розмістили усіх і все, *біться як хочете. Прилітає щойно булки розслабляють, – пожалівся він. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-22 21:04:17