Суспільне мовлення

У Львові затримали водія, який кермував у стані наркотичного сп’яніння

Сьогодні, 11 лютого, близько першої години ночі на проспекті Свободи у Львові патрульні зупинили автомобіль, який заїхав у пішохідну зону. За даними правоохоронців, у 23-річного водія помітили ознаки наркотичного сп’яніння, але він відмовився від перевірки.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

На чоловіка оформили протокол за водіння у нетверезому стані й постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортними засобами. Правоохоронці повідомили йому, що рухатися далі заборонено.

“Водій скористався моментом, коли до поліцейських підійшла юрба людей і поїхав. Патрульні одразу передали орієнтування про згаданий автомобіль і почали переслідування. Втікач ігнорував усі вказівки про зупинку, об’їхав штучну перешкоду та грубо порушував ПДР”, — йдеться у повідомленні.

Чоловіка зупинили за Львовом й оформили ще один протокол за керування автомобілем у нетверезому стані й за невиконання вимог про зупинку. На запитання, чи є заборонені предмети або речовини в автомобілі, водій підняв килимок біля водійського сидіння, де лежав zip-пакет із подрібненою речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовину вилучили на експертизу.
Попередньо водія підозрюють у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.


Джерело: Суспільне мовлення України