Суспільне мовлення

У Львові є влучання в об’єкт інфраструктури та пошкоджені житлові будинки: є травмовані

У Львові вранці, 15 лютого, під час повітряної тривоги було чутно серію вибухів. У місті є влучання в об’єкт інфраструктури, також пошкоджені житлові будинки.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його інформацією, на Львівщину летіло понад 10 ракет. Частину — вдалося збити силам ППО.

“Маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури. Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу”, — повідомив Садовий.

На місці події наразі працюють оперативні служби. Вулиця Наукова — перекрита для руху транспорту.

“Автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін”, — додав міський голова.

Перекрита вулиця Наукова у Львові. Фото: Суспільне Львів

Двом травмованим — це чоловік та жінка, які живуть в будинках на Науковій, надали допомогу на місці. У них різані рани, повідомив начальник ОВА Максим Козицький. Також госпіталізували чоловіка з гематомою надбрівної ділянки. Це також мешканець одного з будинків, які пошкоджені вибуховою хвилею.

Ракетний удар по Львову 15 лютого

Пошкоджений внаслідок ракетного удару автомобіль. Фото: Суспільне Львів

Начальник ОВА додав, що на місці влучання зайнялася пожежа. У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. Ракета влучила у землю неподалік житлових будинків на вулиці Науковій. Вікна пошкоджені й у Центрі зайнятості.

Як уточнив міський голова Львова Андрій Садовий, під час ранкового удару РФ по Львову пошкоджені дві школи та садочок. Вибито понад 400 вікон. Загалом вибуховою хвилею пошкоджені 18 житлових будинків.

Під час ракетної атаки начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомляв про роботу сил ППО. Згодом міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що у Львові є влучання.

“За попередньою інформацією, у кількох будинках Львова на вулиці Науковій вибуховою хвилею повибивало вікна”, — повідомив Садовий.

Ракетний удар по Львову 15 лютого

Вибиті вікна у житловому будинку на Науковій. Фото: Суспільне Львів

О 06:24 в командуванні Повітряних Сил ЗСУ повідомили, що ракети прямують курсом на Львівщину. Після цього у місті пролунало кілька вибухів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше в Telegram-каналі Повітряних сил повідомляли про загрозу запусків ракет з літаків Ту-95МС.


Джерело: Суспільне мовлення України