Львівський портал

Майстеркласи за донат у Lviv Open Lab: як долучитися

У вівторок, 22 жовтня, у Lviv Open Lab відбудуться майстеркласи для молоді від 17 років, де можна буде долучитися до збору 100 000 гривень на підтримку українських військових. Про це Львівському порталу повідомили у молодіжному просторі.

10 жовтня Lviv Open Lab відсвяткував свій четвертий день народження і запрошує молодь від 17 років взяти участь в майстеркласах за донати, які відбудуться 22 жовтня з 16:00.

Команда простору STEAM-освіти збирає 100 000 гривень на «Зброєносці» від БФ «Повернись живим» та Львівської міської ради і закликає долучитися до збору, відкривши допоміжні банки.

У програмі заходу:

  • 16:00 – науково-пізнавальна програма «Що приховує хімія?» з Миколою Лехновським, який відкриє дивовижний світ хімії. Гості зможуть відвідати сучасну лабораторію та взяти участь у вражаючих експериментах, зокрема: хімічних перетвореннях зі зміною кольору, агрегатного стану, дослідженні наднизьких температур, приготуванні молекулярного морозива та дегустації.
  • 17:00 – воркшоп «Тисячі вузликів для кікімори», опісля якого можна буде ще й сфотографуватися в маскувальному костюмі.
  • 17:30 – майстерня з 3D моделювання «Створи свою модель», під час якої в техлабораторії простору буде можливість надрукувати унікальні предмети на 3D принтері.
  • 18:00 – майстерклас з миловаріння «Мильні історії», де учасники дізнаються усе про етапи підготовки, інгредієнти та особливості процесу виготовлення мила.
  • 18:00 – майстерня «Конструювання літальних апаратів» зорієнтована на щось технічне (що саме, дізнаєтеся на місці) і дуже цінне для наших військових.

Кількість місць обмежена, реєстрація за посиланням.

Контакти: комунікаційна менеджерка Lviv Open Lab Тетяна Слотюк, +380971796879, [email protected].

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-18 18:32:09