Львівський портал

Бійці ГУР звільнили Кругляківку на Харківщині

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони звільнили населений пункт Кругляківка Куп’янського району, що на Харківщині, зачистивши його від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили у ГУР.

Операція тривала з 7 по 14 жовтня, а виконали її воїни підрозділу «Братство» у складі Спецпідрозділу Тимура ГУР МО за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ.

«Ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки – штурм окупантів розвідники відбили і продовжили витискати противника», – йдеться у повідомленні.

Росіяни у Кругляківці втратили більше взводу піхоти – загарбників знищили у ближніх боях.

Крім того, під час штурму спецпризначенці змогли взяти російських окупантів у полон й отримати важливі розвідувальні дані. ГУР зауважило, що поповнення обмінного фонду допоможе повернути з полону українських захисників.

«У підсумку операції ворога вибито з населеного пункту, шляхи пересування окупантів заміновано», – додали у розвідці Міноборони.

Також там пояснили, що село важливе для оборони Куп’янська.

Нагадаємо, нещодавно на півночі Харківської області українські розвідники зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк російських загарбників.

Зокрема, ГУР вдалось захопити батальйонний район оборони рашистів, знищити три мотострілецькі батальйони, загону «Шторм» та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф.

Також під час штурмових дій взяли в полон чергових московитів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот із відео

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-18 18:57:01