Суспільне мовлення

У Львові внаслідок обстрілу пошкоджено об’єкти обленерго — Міненерго

Сьогодні вранці, 15 лютого, російські ракети вдарили по Львову. Внаслідок обстрілу кілька об’єктів оператора системи розподілу пошкоджені, а об’єкт інфраструктури знеструмлений.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики України.

За даними Міненерго, обстріл не мав критичного впливу на роботу енергооб’єктів, але у Львові зафіксували влучання в об’єкт інфраструктури.

“Однак внаслідок удару у Львові суттєво пошкоджено кілька об’єктів оператора системи розподілу, зокрема трансформаторну підстанцію. Знеструмлено об’єкт інфраструктури”, — йдеться у повідомленні.

Що відомо про ракетну атаку по Львову 15 лютого

Вранці, 15 лютого, російська армія завдала ракетного удару по Львову. У місті зафіксували влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Також вибуховою хвилею пошкоджені житлові будинку, дві школи та садочок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Внаслідок удару троє людей травмовані. Двом травмованим — це чоловік та жінка, які живуть в будинках на Науковій, надали допомогу на місці. У них різані рани. Також госпіталізували чоловіка з гематомою надбрівної ділянки. Це також мешканець одного з будинків, які пошкоджені вибуховою хвилею.


Джерело: Суспільне мовлення України