Суспільне мовлення

У Львові відкриють перший в Україні Центр рекрутингу української армії

Наступного тижня у Львові запустять пілотний проєкт рекрутингу української армії. Там можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у війську та обрати бажану професію.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У центрі щодня працюватиме п’ятеро рекрутерів, які надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть весь процес до призначення на відповідну посаду в армії.

“Після вибору бажаної посади людина матиме співбесіду із рекрутером та представниками обраної військової частини. Після погодження кандидатури на певну вакансію, кандидата скерують у ТЦК з пакетом документів для подальшого оформлення, проходження необхідних процедур та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку (1 місяць) та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження служби”, — йдеться у повідомленні.

У мерії наголошують, центр не має стосунку до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. У центрі не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Центр рекрутингу працюватиме за адресою: вул. Костя Левицького, 67. Надалі такі центри мають запрацювати по всій Україні.


Джерело: Суспільне мовлення України