Львівський портал

У Львові реорганізують рух на перехресті Стуса – Липова Алея

Зі суботи, 18 травня, на перехресті вулиць Стуса та Липова Алея діятиме нова схема організації дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили в пресслжубі Львівської міськради.

Згідно з новою схемою, одна з двох смуг вул. Стуса в напрямку до центру міста буде призначена виключно для автівок, які повертають на вул. Липова Алея та виїжджають з неї.

У Сихівській районній адміністрації зазначають, що така організація дорожнього руху має значно зменшити кількість ДТП на цій локації. А також забезпечить кращу видимість для тих водіїв, які виїжджають з вул. Липова Алея.

«На цьому перехресті стається велика кількість ДТП. В основному це зіткнення автомобілів, що виїжджають з вул.Липова Алея на вул. Стуса. Зараз на цьому напрямі є інтенсивний трафік. І така зміна організації дорожнього руху має покращити роз’їзд машин та якісно зменшити кількість ДТП», – зазначили у Сихівській райадміністрації.

В райадміністрації додали, що цій локації вже встановили відповідні дорожні знаки. А цієї ночі буде нанесено і необхідну дорожню розмітку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-17 17:31:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин