Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисником України Андрієм Солтищаком

Сьогодні, 16 березня, у Львові попрощаються із військовим 24 бригади імені короля Данила Андрієм Солтищаком. У нього залишилася дружина, двоє дітей та батьки. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Андрій Солтищак народився у Жовкві Львівської області. Чоловік закінчив Львівське вище військово-політичне училище. Після завершення навчання проходив військову службу за контрактом у лавах зв’язківців у селі Воля-Висоцька Львівської області.

Протягом 10 років Андрій Солтищак працював провідним спеціалістом у Службі у справах дітей колишньої Жовківської районної державної адміністрації. Після 2014 року проходив службу у складі 7 прикордонного Карпатського загону ДПСУ.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ військовий вступив до 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Андрій Солтищак загинув 7 березня. Йому було 45 років.

Чин похорону військового розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Дуже важка втрата”. На Львівщині попрощалися з пластуном та бійцем ССО Дмитром Пащуком


Джерело: Суспільне мовлення України