Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисником Олексієм Зуйченком: що відомо про чоловіка

У Львові сьогодні, 22 вересня, попрощаються із військовослужбовцем Олексієм Зуйченком. Чоловік загинув, захищаючи Україну.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі. Об 14:30 на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Олексій Зуйченко народився у місті Гуляйполе Запорізької області. Здобував освіту у колишньому Запорізькому машинобудівному інституті. У 2004 році разом із родиною переїхав до Закарпаття, проживав у селі Завидово. Згодом проходив строкову військову службу у десантно-штурмових військах у Хмельницькому.

“Після проходження служби працював у будівельній сфері в місті Львові. Захоплювався музикою, мав винятковий співецький хист”, — розповіли у пресслужбі Львівської міської ради.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ вступив до територіальної оборони. Згодом служив у складі 61-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Олексій загинув 18 вересня 2023 року. Йому було 40 років. У чоловіка залишилися залишилися мама та 15-річний син.


Джерело: Суспільне мовлення України