Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із 36-річним захисником України Мар’яном Іванським

Сьогодні, 17 березня, у Львові попрощаються із захисником України Мар’яном Іванським. У нього залишилася дружина та маленька донька. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Мар’ян Іванський народився у селі Малі Мокряни Львівської області. Чоловік закінчив хімічний факультет “Львівської політехніки”. Протягом шести років працював консультантом з організаційної роботи “Народної партії” у Львові. Згодом обіймав посаду керівника секретаріату організації. Також працював оператором автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок виробництва склопакетів.

Із початком повномасштабної війни чоловік вступив до лав 355 навчального механізованого полку 184 навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Мар’ян Іванський загинув 8 лютого. У нього залишилися донька, дружина, батьки, двоє сестер та бабуся.

Чин похорону військового розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Мар’яна Іванського на Личаківському кладовищі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові попрощаються із захисником України Андрієм Солтищаком


Джерело: Суспільне мовлення України