Суспільне мовлення

У Львові пара з Маріуполя розпочала виробництво фруктових чаїв

Подружжя Христини та Петра Жукових до повномасштабного вторгнення Росії проживало в Маріуполі. Від початку повномасштабного вторгнення пара провела під обстрілами кілька тижнів. Коли їм вдалося виїхати — переїхали до Львова і відкрили власну справу з виробництва авторських фруктових чаїв.

24 лютого Петро та Христина Жукови поверталися до Маріуполя з подорожі Іспанією. Виїхати з окупації вдалося лише у березні. Спочатку – на Білосарайську косу.

“Ми розуміли до чого все це йде. Ми розуміли, що тут просто без боїв вони зайдуть. Через пару днів зняли наш прапор. Свій не вішали, але наш зняли. Ми розуміли, що ми не можемо там залишатися”, — каже Петро Жуков.

Христина Жукова — львів’янка. Жінка одного разу приїхала до Маріуполя і вирішила залишитися назовсім. Саме своєю любов’ю до міста і вірою у те, що воно вистоїть, пояснює, чому так довго вагалася з евакуацією.

“Маріуполь дуже розвинутий. Я була приємно вражена тим, що місто більш європейське, ніж той самий Львів. Там всі автобуси класні, справні, їздять по графіку. Ти йдеш по місту і відчуваєш себе в розвинутому місті”, каже Христина Жукова.

Петро та Христина упаковують власноруч виготовлені чаї. Суспільне Львів

Помешкання подружжя у Маріуполі розбомбили. Тож пара вирішила почати нове життя у Львові. Зараз вони налагодили виробництво авторських фруктових чаїв.

“Я замовив собі сублімовані фрукти. Я пробую і розумію, що передача смаку – абсолютна. Я ананас тоді замовив, пробую і розумію, що я їм ананас, тільки сухий”, — каже Петро Жуков.

Бренд чаїв має 5 різних смаків. Петро та Христина власноруч пакують сублімовані фрукти в чайні торбинки. Зараз продають свій продукт через інтернет та розробляють нові смаки гарячого напою.

Читайте також

“Донецьк пахне трояндами”: у Львові створюють свічки із ароматом українських міст

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові переселенки заснували швейне підприємство


Джерело: Суспільне мовлення України