Україна і світ

У команді Олега Винника пояснили, чому артист вирішив повернутися на сцену

У команді Олега Винника відповіли, чому артист після 2,5 років мовчання вирішив повернутися у шоу-бізнес та чи планує він приїхати в Україну.

Чому Винник вирішив повернутися на сцену

В ексклюзивному коментарі Фактам ICTV голова офіційного фан-клубу артиста Валерія Барон зазначила, що Винник завжди тішив шанувальників своєю творчістю. Однак був певний проміжок часу, коли співак не випускав нові пісні.

За словами Валерії, це насамперед було пов’язано зі станом здоров’я Винника. Наразі ж артист відновлюється після хвороби і повертається до творчості.

Зараз дивляться

– Олег завжди зазначав, що не пише пісень за п’ять хвилин під замовлення. Вони з’являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче: про людей. Тому це означає, що артист відновлюється після хвороби і повертається до активної творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість, – сказала Валерія Барон.

Голова фан-клубу додала, що у Винника вже готово багато пісень, які шанувальники зможуть почути найближчим часом.

Крім цього, артист готується до міжнародного туру. Чи приїде Винник з концертами в Україну, Валерія не стала уточнювати, зазначивши, що вся інформація з’явиться згодом.

Днями Олег Винник анонсував прем’єру пісні Мої люди. Реліз заплановано на 23 серпня, це буде перша композиція артиста від початку великої війни.

У мережі неоднозначно сприйняли повернення Винника на сцену. Деякі користувачі обурилися тим, що після початку російського вторгнення співак виїхав з України в Німеччину та замовчував війну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 11:03:06