Суспільне мовлення

У ДТП на Львівщині травмувалися четверо людей, серед них двоє — діти

У селі Чижиків Львівського району, на автодорозі “Тернопіль-Львів”, зіткнулися три авто. Через це різні травми отримали четверо людей, з них двоє — діти. Це п’ятирічний хлопчик і десятирічна дівчинка.

Про це повідомили у ГУ Національної поліції у Львівській області.

Аварія трапилася 12 листопада близько 19:30.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Mercedes Е220”, 38-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем “Great Wall Hover”, яким керував 58-річний житель Волинської області, та автомобілем “Skoda Oktavia” під керуванням 37-річного мешканця Золочева.

Внаслідок ДТП водій “Skoda Oktavia” та його пасажири: п’ятирічний хлопчик, десятирічна дівчинка та 31-річна жінка – усі мешканці Золочева – отримали травми. Їх госпіталізували.

Правоохоронці встановили, що водій “Mercedes Е220” керував авто у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере 38-річному чоловіку запобіжний захід.

За фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.


Джерело: Суспільне мовлення України