Україна і світ

Тімур Мірошниченко розповів про всиновлення другої дитини

Ведучий Тімур Мірошниченко поділився подробицями всиновлення другої дитини. Він зізнався, що вони з дружиною Інною вже на фінішній прямій.

Мірошниченко про всиновлення другої дитини

За словами ведучого, ще під час першого всиновлення Марселя вони з дружиною хотіли подарувати сім’ю одразу двом діткам. Однак тоді подружжю не дозволили цього зробити.

Згодом вони наважилися подати документи на друге усиновлення. Тімур зазначив, що процедура триває понад пів року, але вони вже на фінішній прямій.

Зараз дивляться

– Коли ми ще вперше займалися всиновленням, подавали всі документи, ходили на курси, то ще тоді декларували бажання всиновити одразу двох дітей. Проте тоді тренери нам не дозволили, дозволили лише одну дитину. Тому нам довелося піти на друге коло. Вся ця процедура триває понад пів року й зараз ми вже на фінішній прямій, – розповів Тімур.

Зазначимо, що в квітні Інна Мірошниченко офіційно стала кандидаткою в усиновлювачі. Жінка проходила всі етапи без чоловіка, оскільки ведучий не зміг би вдруге підлаштовуватися під школу для усиновлювачів через свою завантаженість.

Сім’я вже має рекомендації щодо дитини, яка може бути всиновленою. Так, Тімур та Інна зможуть опікуватися дівчинкою віком 8-10 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 09:04:30