Україна і світ

Тетяна Малкова контролює контент для своїх дітей

Зірка фільму Конотопська відьма Тетяна Малкова має дуже жорсткі правила батьківського контролю щодо контенту, який дивляться її діти. Про це вона розповіла в ексклюзивному інтервʼю Фактам ICTV.

Тетяна Малкова про батьківський контроль

Старшій доньці акторки 15 років і довго сидіти у телефоні їй не дозволяють. Протягом дня у дівчинки є дві години відведені на екранний час, щоби вона могла подивитися, що їй хочеться, погортати соцмережі та пограти в ігри.

– Потім тільки для дзвінків від мами й тата – більше нічого. Вона обирає сама, що хоче дивитися, але знає, що я фільтрую, – зауважила Тетяна.

Молодшому сину знаменитості 7 років, і він любить дивитися все, що пов’язано з природою на каналі National Geographic. Зокрема це стосується програм про тварин, створення планети та про те, як виготовляють різні речі.

Зараз дивляться

– Наприклад, йому дуже подобається передача, у якій розповідають, як що працює: як машини створюють на заводах, велосипеди, пластик, книжки, дверні ручки тощо, – прокоментувала мати.

Жодних гаджетів у хлопчика ще немає, тому він звертається до батьків, коли хоче щось подивитися.

Зараз діти Тетяни Малкової перебувають у Польщі разом з татом, тому функція батьківського контролю покладена на нього. Більше про творчі та родинні справи акторки читайте в нашому ексклюзивному інтервʼю, що вийде у середу, 14 серпня.

Раніше ми також розповідали, що підлітки почали частіше відмовлятися від смартфонів, бо не хочуть потрапляти в залежність від гаджетів, а жити реальним життям.

Фото: Тетяна Малкова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 16:02:08