Україна і світ

Таня Пренткович сказала, чи повернуться вони з Андрієм Гонковським в Україну

Блогерка-мільйонниця Таня Пренткович уперше зізналася, чи повернеться зі своїм обранцем Андрієм Гонковським в Україну після скандального відпочинку на Мальдівах у війну.

Пренткович і Гонковський планують повернення в Україну

В Instagram-sroties Пренткович вирішила поспілкуватися з підписниками, влаштувавши рубрику Запитання-відповідь. Так, хтось із читачів запитав, чи хочуть вони повернутися на батьківщину або ж виїхали назавжди.

Блогерка дала зрозуміти, що такий варіант вони розглядають, але, очевидно, після війни.

Зараз дивляться

Фото: Таня Пренткович / Instagram

– Я люблю свою країну і Київ моє найулюбленіше місто у світі. Це вдома. Сподіваюся, ми повернемося в прекрасну мирну країну з часом, – написала Таня.

Згадала Пренткович і причину переїзду. Каже, останнім часом на їхню сім’ю вилилося безліч хейту і погроз, а тому вони ухвалили рішення виїхати за кордон. Нагадаємо, що весь скандал почався через відпочинок Гонковського на Мальдівах під час війни.

Таня Пренткович про повернення в Україну

Фото: Таня Пренткович / Instagram

Сама пара тримає в секреті, куди саме вони виїхали, проте раніше ми писали, що Пренткович і Гонковського помітили в Португалії. Судячи з усього, оселилися вони саме там.

Як Гонковський виїхав жити за кордон – невідомо, але раніше в ЗМІ з’являлася інформація, що він просто не повертався в Україну після зашкварного відпочинку на Мальдівах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-10 09:04:11