Україна і світ

Світлана Косолапова висловилася про зрадницю Галину Безрук та її позицію

Акторка Світлана Косолапова висловилася щодо колеги-зрадниці Галини Безрук, яка після 24 лютого 2022 року продовжила жити в Росії.

Світлана Косолапова про позицію Галини Безрук

Світлана і Галина разом знімалися в серіалі Будиночок на щастя. Вони не були близькими друзями, але через роботу все ж спілкувалися.

– Це її вибір – все, що можу сказати з цього приводу. Ми ніколи не були подругами, достатньо нормально спілкувалися на майданчику – це все. Могли привітати одна одну з днем народження, хоча мені здається, і такого не було, – поділилася Косолапова в інтерв’ю Obozrevatel.

Щодо проросійської позиції Безрук, Світлана вірить у бумеранг і карму. Вважає, що рано чи пізно зрадниці повернеться її замовчування російської агресії та вибір сторони зла.

Зараз дивляться

– Я вважаю, що кожен у своєму житті отримує своє. Якщо не в цьому, то в наступному. Я вірю, що ми перероджуємося, і наше життя – дуже довгий час. Тому: далі буде, – зазначила акторка.

Раніше позицію Безрук коментувала Віталіна Біблів – вони були близькими подругами. Акторка каже, досі не може зрозуміти, чому Галина зрадила Україну. Однак Віталіна також вірить, що зрадниця за все відповість.

Фото: Світлана Косолапова, Галина Безрук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-10 15:48:50