Україна і світ

США виділяють Україні новий пакет військової допомоги на суму до $175 млн

Фото: Офіс президента

Сполучені Штати Америки виділяють Україні новий пакет військової допомоги на суму до $175 млн. Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

У пакет допомоги США увійшли засоби протиповітряної оборони, додаткові боєприпаси для високомобільних артилерійських ракетних систем, артилерійські боєприпаси, високошвидкісні протирадіаційні та протитанкові ракети, боєприпаси для стрілецької зброї та підривні для розчищення перешкод, обладнання для захисту критично важливої національної інфраструктури.

Також США виділяють для України запасні частини, допоміжне обладнання, допоможуть з тренуванням військових і транспортуванням озброєння.

Зараз дивляться

– Доки Росія не припинить цю війну, жорстокі атаки та виведе війська з України, для США критично важливо продовжувати очолювати коаліцію, яку ми створили з понад 50 країн, що твердо стоять на боці України, – йдеться у повідомленні.

Якщо американський Конгрес не ухвалить запит президента США на додаткове фінансування національної безпеки, тоді це стане одним з останніх пакетів допомоги для України.

Доповнюється…

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 20:07:56