Україна і світ

Спілкується з духами: принцеса Норвегії вийшла заміж за шамана зі США


Принцеса Норвегії Марта Луїза вийшла заміж за американського шамана Дурека Веррета. Весілля відбулося в південній Норвегії на тлі критики пари суспільством.

Весілля принцеси Норвегії та шамана: подробиці

Захід відбувся в останні дні серпня. Відомо, що Дурек є шаманом у шостому поколінні з Каліфорнії. Його весілля з 52-річною Мартою Луїзою привернуло увагу – донька короля є четвертою в черзі на престол, хоч і 2022 року вона відмовилася від потенційного керування країною, щоб підтримувати зв’язок із Верретом.

При цьому, Марта залишила за собою титул принцеси. Раніше дочка монарха заявляла, що може розмовляти з ангелами, а її коханий спілкується з різними духами і володіє цілющим медальйоном.

Зараз дивляться

Пара заручилася 2022 року, але навіть після весілля Веррет не отримає королівського титулу з подальшими обов’язками.

Весілля серйозно підірвало підтримку норвезької монархії, хоч і сам король Гаральд не коментує важливий крок у житті своєї доньки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, нерідко знаменитості й позбавляються шлюбу. Наприклад, наприкінці серпня Лопес подала на розлучення з Аффлеком. Пара зіграла весілля 2022 року, і тепер стало відомо, що зберегти шлюб їм не вдалося – актор і співачка виявилися занадто різними.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 11:26:29