Україна і світ

Сили оборони утримують позиції на лівобережжі Дніпра: Генштаб про ситуацію на Херсонщині

Фото: Генштаб ЗСУ

Сили оборони України надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Українські воїни продовжують завдавати вогневого ураження по російських окупантах.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, протягом доби підрозділи ракетних військ завдали ударів по чотирьох артилерійських засобах російської армії.

У Генштабі зазначили, що на Херсонському напрямку артилерійських обстрілів ворога зазнали місто Херсон та Очаків Миколаївської області.

Зараз дивляться

Фото: DeepStateMap

Що відбувається на Запорізькому напрямку

На Запорізькому напрямку російські війська вісім разів безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного, західніше та північно-західніше Вербового.

Водночас артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 15 населених пунктів. Серед них: Полтавка, Малинівка, Гуляйполе, Роботине, Мала Токмачка Запорізької області.

Запеклі бої в Донецькій області

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського Донецької області, де Сили оборони відбили 20 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де силами оборони відбито дев’ять атак.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах південно-східніше Вугледару та західніше Старомайорського, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Генштаб ЗСУ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-02 19:38:37