Україна і світ

Сергій Притула розповів, як порається зі стресом

Український волонтер та громадський діяч Сергій Притула поділився своїми методами боротьби зі стресом в умовах інтенсивної роботи. Він відзначив, що важлива роль у його ментальному здоров’ї належить його дітям.

Сергій Притула про ментальне здоровʼя

Сергій жартома називає своїх дітей мental health officers. Він зауважив, що спілкування з ними надає йому сил, проте скоро вони та дружина мають поїхати. В період, коли родина далеко, волонтер звертається за допомогою до психоаналітика.

 – Я йду на сеанси, це вже не вперше за останні два з половиною роки, — розповів Притула.

Він також зауважив, що раніше не мав звички постійно звертатися до терапії, оскільки вважав, що може впоратися самостійно. Проте з часом він усвідомив, що регулярні сеанси з фахівцем є необхідністю.

Зараз дивляться

– Робота, як у мене, дуже сильно випалює. Але з іншого боку я почав напрацьовувати певні протоколи, які мені жити і реагувати тільки на якісь критичні речі – на найрідніших або втрату людей, або потрапляння в полон, – пояснив Сергій.

От на хейтерів, що нерідко приходять в коментарі сторінки у соцмережах, Притула реагує спокійно. Засновник благодійного фонду каже, що вони його не тригерять, а забавляють, адже він знає що і для чого робить.

Нагадаємо, раніше Сергій Притула розповів, чи донатять у його фонд росіяни. Також поділився ставленням до “хороших рускіх”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 10:57:09