Україна і світ

СБУ оголосила підозру музиканту Олексію Піддубному (Джанго)

Служба безпеки України оголосила підозру музиканту Олексію Піддубному. Артист відомий під псевдонімом Джанго і є уродженцем України.

Джанго отримав підозру від СБУ

Уродженець Києва Джанго має російське громадянство. Він активно виправдовує криваві дії Росії щодо України та агітує за політику диктатора Володимира Путіна.

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури, Джанго інкриміновано публічні заклики до зміни державних кордонів України, здійснення інформаційної діяльності у співпраці з країною-агресором та публічні заклики до війни.

Зараз дивляться

Музикант з 2014 року відкрито підтримує Росію у війні проти рідної країни та окупацію її територій. Він регулярно бере участі в пропагандистських акціях, концертах, а на виборах президента РФ 2024 року був довіреною особою Путіна і закликав за нього голосувати жителів тимчасово-окупованих територій.

Слідчі Служби безпеки повідомили Піддубному заочно про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. За всі його злочини йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-18 18:55:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин