Львівський портал

Салліван анонсував нові пакети допомоги Україні упродовж кількох тижнів

Радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван заявив, що впродовж найближчих тижнів Україна може розраховувати на додаткові пакети військової допомоги для посилення потенціалу ЗСУ на полі бою. Про це повідомляє Укрінформ.

«Найближчими тижнями тижнів можна очікувати оголошення про подальші поставки суттєвого потенціалу в Україну», – зазначив радник президента США.

Він наголосив, що надані останнім часом пакети озброєнь призвели до змін на полі бою в Україні й покращили позиції ЗСУ. Водночас Салліван підкреслив, що потрібно ще більше, особливо засобів протиповітряної оборони, артилерійських снарядів та інших озброєнь.

Він також нагадав, що президент Байден дозволив застосування американської зброї українськими силами по військових цілях на території РФ. Крім того, він підкреслив, що Сполучені Штати разом із союзниками й партнерами продовжать взаємодію щодо надання Україні необхідної підтримки, а також проведення необхідних навчань для українських військових.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-05 16:52:09