Україна і світ

РФ готує відповідь на Курську операцію і Україна знає про ці плани – Скібіцький

Росія планує відповідь на Курську операцію і Україна знає про ці плани.

Про це заявив заступник керівника Головного управління розвідки міністерства оборони Вадим Скібіцький під час дискусії в межах проєкту Нова країна Справедливість як один з головних інструментів розвитку держави.

Він зазначив, що операція України в Курській області не звершена, а досвід наступу захисники потім використають для звільнення окупованих територій.

Зараз дивляться

– Операція триває. Росія планує відповідь – є плани, ми про них знаємо. Про них знає наше керівництво держави та військове керівництво, щоб її продовжити і зірвати плани, – сказав Скібіцький.

На його думку, Курська операція багато чого змінить у відносинах, як у нас у державі, так і у відношенні міжнародної спільноти до України.

Почати Курську операцію допоміг досвід, набутий у Херсонській і Харківській областях. Нинішній наступ Сил оборони має декілька переваг.

– Це наступна операція, яка дозволяє набути реального бойового досвіду по проведенню наступальних операцій. І цей досвід необхідний для звільнення наших територій, – говорить він.

Курська операція стала топновиною у світі, оскільки це операція проти ядерної держави та країни, яка вимагає переговорів лише на її власних умовах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ГУР

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 15:10:28