Україна і світ

Результат і огляд бою Девін Хейні – Раян Гарсія

Американський боксер Раян Гарсія тричі відправив в нокдаун свого співвітчизника Девіна Хейні та виграв поєдинок рішенням суддів – 112:112, 114:110 та 115:109.

Гарсія відправив Хейні у три нокдауни

Бій Хейні – Гарсія відбувся в Barclays Center у Нью-Йорку, а на його кону стояв чемпіонський пояс WBC у першій напівсередній вазі.

Втім, попри перемогу Гарсії, титул йому не дістався, адже він не вписався у ваговий ліміт 63,5 кг, показавши вагу 64,9 кг.

Зараз дивляться

Перед боєм Гарсія вважався цілковитим аутсайдером, та й початок поєдинку більше розгортався за сценарієм Хейні. Однак саме кривдник Ломаченка тричі побував у нокдауні – у сьомому, десятому та одинадцятому раундах.

— Мені байдуже, що люди говорять про мене. Я пройшов крізь вогонь і все одно витримав, і все одно побив Девіна Хейні, – сказав після поєдинку 25-річний Гарсія.

Зазначимо, що попри поразку, Хейні залишиться чемпіоном WBC – все через ліміт на зважуванні, в який не вклався Гарсія. Для Девіна це перша поразка на професійному рингу.

До речі, в андеркарді бою Хейні – Гарсія свій черговий поєдинок провів українець Сергій Дерев’янченко. Він здобув перемогу рішенням суддів після десяти раундів над американцем Воном Александером – 100:89, 100:89, 100:89, 100:89.

Нагадаємо, у травні минулого року Девін Хейні здобув перемогу над Василем Ломаченком одноголосним, але дещо сумнівним рішенням суддів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-21 14:34:19