Україна і світ

Принц Гаррі шукає будинок у Великій Британії заради друзів

Принц Гаррі шукає собі нерухомість у Великій Британії через розбіжності його друзів із Меган Маркл. Як виявилося, приятелі герцога не приїжджають до нього в гості в США через дружину.

Принц Гаррі шукає будинок у Великій Британії заради друзів

Про це заявив королівський письменник і експерт Том Квінн. Він заявив, що герцог хоче мати постійне житло в рідній країні, адже не має офіційної королівської резиденції у Великій Британії. Експерт вважає, що принц сумує за колишнім життям, яке було до переїзду в США з Меган.

– З часом Гаррі починає сумувати за колишнім життям у Великій Британії. Період медового місяця, коли в Штатах все нове і захоплююче, неминуче добігає кінця, і Гаррі дивиться на минуле крізь рожеві окуляри, – вважає Том.

Квінн упевнений, що герцог хоче побачити своїх армійських друзів, які не приїжджають до нього в гості через Меган. Саме тому Гаррі продовжує судитися за надання йому королівської охорони на території Британії.

Зараз дивляться

Раніше експерт з питань індустрії розваг Марк Бордман заявляв, що Меган Маркл розчарована бажанням Гаррі зустрітися з друзями з Лондона. Дружина герцога хоче, щоб її коханий назавжди попрощався з минулим життям і був із нею, допомагаючи виховувати дітей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-11 16:03:55