Україна і світ

Принц Гаррі не хотів зустрічатися з Чарльзом при Каміллі

Розкрилися подробиці короткострокового візиту принца Гаррі до Лондона. До столиці Сполученого королівства він прилетів, щоби побачитися з онкохворим батьком – королем Чарльзом. Зʼясувалося, що герцог Сассекський не горів бажанням опинитися в одній кімнаті зі своєю мачухою Каміллою.

Що сталося між принцом Гаррі та королевою Каміллою

Британська журналістка і подруга королеви-консорта Петронелла Ваят розповіла, що молодший син волів залишитися з батьком наодинці під час їхньої 30-хвилинної розмови.

– Я чула, що Гаррі вважав за краще не перебувати в одній кімнаті зі своєю мачухою, коли він обговорював з королем діагноз, – зазначила журналістка.

Відомо, що стосунки між Гаррі та Каміллою зараз доволі напружені. Вони погіршилися після виходу мемуарів принца під назвою Запасний, що в них він звинуватив дружину Чарльза III у зливі історій про королівську родину ЗМІ задля покращення власного іміджу.

Зараз дивляться

Він також назвав її “небезпечною” і “лиходійкою”, стверджуючи, що Камілла “принесла його в жертву”, щоби поліпшити свою репутацію.

Як минула зустріч принца Гаррі та Чарльза III

За словами королівського експерта Роберта Джобсона, король виділив на зустріч із молодшим сином лише пів години, щоби запобігти підвищенню рівня стресу.

– Король не дуже добре себе почуває, який би тип раку це не був, він потребує лікування. Найкраще для нього – це спокій. Після першого поцілунку й обіймів, слів підтримки: “ми любимо тебе, тату, сподіваємося, що ти скоро одужаєш”, які питання мали бути підняті? Такі, щоб у нього піднявся кровʼяний тиск? – зазначив Джобсон.

Кажуть, що Чарльз був “розчарований” тим, як син зобразив королеву Каміллу у своїй книзі, а сама вона “закотила очі”, дізнавшись про це.

Плани Чарльза III на час лікування від раку

Стало відомо, що монарх все ще сподівається відвідати Австралію з королевою Каміллою в жовтні попри свій діагноз. Він сподівається, що до того часу почуватиметься достатньо добре для тривалої подорожі.

Якщо все складеться, ці відвідини стануть першим візитом керівного монарха з часів останнього приїзду Єлизавети II до Австралії у жовтні 2011 року, і першим візитом Чарльза з моменту його сходження на престол.

Минулого тижня король оголосив, що відкладає всі державні обов’язки на час терапії. За словами інсайдерів, Його Величність почувається достатньо добре, щоб провести обмежену кількість особистих зустрічей, але більшу частину часу він буде проводити в Сандрінгемі або Гайгроуві та відновлюватися.

Чарльз продовжує працювати з документами та планує регулярно відвідувати Лондон для аудієнцій з прем’єр-міністром та медичних консультацій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 16:39:58