Україна і світ

Права рука принца Гаррі та Меган Маркл звільнилася через три місяці роботи

Помічник принца Гаррі та Меган Маркл звільнився через три місяці роботи на членів королівської сім’ї. Рішення Джоша Кеттлера стало справжнім ударом для герцога і герцогині.

Помічник Гаррі та Меган Маркл звільнився через три місяці: подробиці

Рішення титулованого начальника штабу стало несподіванкою для багатьох, і новина спровокувала величезну кількість чуток.

Примітно, Джош мав супроводжувати пару в турі Колумбією, який розпочнеться в серпні 2024 року.

Зараз дивляться

Це мала бути не перша поїздка правої руки Гаррі та Меган із членами королівської родини. У травні Кеттлер приєднався до принца на річницю Invictus Games, а також був з парою в Нігерії.

Рішення помічника звільниться вкотре натякає на труднощі управління персоналом для Меган і принца. Інсайдери стверджували, що з моменту їхнього весілля у 2018 році, від них пішло понад 18 співробітників.

– Найпоказовіше, що за весь час, поки я там працював, я не чув від жодного теперішнього або колишнього співробітника, щоб він сказав, що знову погодився б на цю роботу, якби йому дали шанс, – заявив один зі звільнених працівників.

Причому в помічники для Гаррі та Меган обирали тільки найкращих професіоналів, які вже мали величезний досвід у своїй роботі.

До речі, герцог і герцогиня Сассекські виявилися небажаними персонами і для королівської сім’ї. Гаррі та Меган не запросили на літній відпочинок короля в Шотландії. Туди щорічно з’їжджаються всі близькі монарха.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 15:14:10